Съобщения за медиите

Мормоните правят дарение на Дома за стари хора в Средец

Църквата на Исус Христос на светиите от последните дни (мормони) дари 10 проходилки, 20 матрака, 1 електрически пациентски лифтер, 2 телевизора, 2 прахосмукачки, 2 перални машини и 1 сушилня на Дом за стари хора "Бяла лястовица", гр. Средец.

Осветете света

Коледната инициатива „Осветете света“ ни насърчава да служим както Христос е служил
Светии от последните дни участват в инициатива от световен мащаб

Църквата направи дарение на МБАЛ Нова Загора

Църквата на Исус Христос на светиите от последните дни (мормони) дари легла, матраци, одеала и пациентски шкафчета на МБАЛ „Св. Петка Българска” ЕООД в Нова Загора.

Участие в кръгла маса

Църквата на Исус Христос на светиите от последните дни (мормони) взе участие в студентска кръгла маса на тема ,,Нематериалното културно наследство в България: Милосърдие - Благотворителност - Религиозни ценности в действие’’.

Дарение на дом за възрастни хора

Църквата на Исус Христос на светиите от последните дни (мормони) дари две професионални перални машини на Дома за възрастни хора в Старозагорските минерални бани.

Младежка конференция в град Копривщица

От 25-ти до 29-ти юли 2017 г. в Копривщица се проведе Младежка конференция на Църквата на Исус Христос на светиите от последните дни (мормони).

Мормоните помагат на училище за социално слаби деца

Църквата на Исус Христос на светиите от последните дни (мормони) направи дарение на Училище по изкуства и занаяти за социално слаби деца „Димитър Екимов“, с. Русаля, Велико Търново

Мормоните участват в „Да изчистим България заедно”

Църквата на Исус Христос на светиите от последните дни (мормони) се включи в инициативата „Да изчистим България заедно” на 16 септември 2017 г.

Дарение за бежанци

През месец август 2017 г. Църквата на Исус Христос на светиите от последните дни (мормони) направи дарение на над 700 бежанци

Почина старейшина Робърт Д. Хейлз на 85

Старейшина Робърт Д. Хейлз от Кворума на дванадесетте апостоли на Църквата на Исус Христос на светиите от последните дни почина днес в 12.15 часа по причини, свързани с напреднала възраст. Той беше на 85 години (роден на 24 август, 1932 г.). Старейшина Хейлз  бе заобиколен от семейството си, в деня на своята смърт.