Специална покана за вторник, 16 януари

Специална покана за вторник, 16 януари

Съобщения за медиите

Членовете на Църквата на Исус Христос на светиите от последните дни по целия свят са поканени да участват в едно послание на живо от президент Ръсел М. Нелсън във вторник, 16 януари 2018 г. в 18:00 ч. българско време. Това послание ще се излъчи по сателитната система, по Интернет и по каналите на социалните медии на 29 езика. След посланието на президент Нелсън ще има прес конференция, която започва в 19:00 ч. българско време.

Информация относно излъчването

Това послание ще се излъчи на живо по LDS.org и по сателитната система на Църквата (на себуано, китайски – кантонийски и мандарински, чешки, датски, холандски, английски, финландски, френски, немски, унгарски, индонезийски, италиански, японски, корейски, монголски, норвежки, португалски, руски, самоански, шведски, тагалог, таитянски, тайландски, тонгански, испански, украински и американския език на глухите, със субтитри на английски език, по Mormon Channel, Canal Mormón (испански), MormonNewsroom.org, KSL TV, приложението KSL TV, по BYUtv, BYUtv Global, KBYUtv Eleven и BYUtv International. Освен това, предаването само като аудио ще се излъчва по KSL Radio и BYU Radio.

Бележка за стил на писане:Когато пишете за Църквата на Исус Христос на светиите от последните дни, моля използвайте пълното име на Църквата при първото й споменаване. За повече информация как да използвате името на Църквата, моля посетете нашето онлайн ръководство за стил на писане. »Ръководство за стил на писане.