Съобщения за медиите

Младежи светии от последните дни се дипломират от Семинар и Институт

На 09.06.2018 г. в сградата на клон Пловдив на Църквата на Исус Христос на светиите от последните дни (мормони) се проведе дипломиране от Семинар и Институт за 2017/2018 учебна година.

Църквата направи дарение на дом за деца в Пловдив

Църквата на Исус Христос на светиите от последните дни (мормони) дари оборудване за детска площадка на Дом за деца, лишени от родителски грижи „Княгиня Мария-Луиза“, гр. Пловдив.

Предстои редакция на книгата с химни и на сборника с детски песни на светиите от последните дни

Нова свещена музика, която да отговоря на нуждите на различните членове по света

Църквата на Исус Христос на светиите от последните дни проведе конференция за несемейни

Конференция за несемейни над 30 г. от Църквата на Исус Христос на светиите от последните дни (мормони) се проведе в сградата на клон Пловдив на 24 май 2018 г.

Мормоните дариха медицинска апаратура на дом за грижи в Бургас

Църквата на Исус Христос на светиите от последните дни (мормони) дари уред за търсене на вени и спринцовкова инфузионна помпа на Дом за медико-социални грижи за деца "Вяра, Надежда и Любов" - гр. Бургас.

Църквата направи дарение на болница в Сливен

Църквата на Исус Христос на светиите от последните дни (мормони) направи дарение на Отделението по детски болести към МБАЛ “Д-р Иван Селимински” – гр. Сливен

Църквата направи дарение за бежанци

Църквата на Исус Христос на светиите от последните дни (мормони) дари система "Нeadway" за изучаване на английски език на териториалните поделения на Държавна агенция за бежанците при Министерския Съвет.

Мормоните дариха кувьоз на Дом за грижи в Плевен

Църквата на Исус Христос на светиите от последните дни (мормони) дари инкубатор за интензивна терапия на новородени на Дом за медико-социални грижи за деца в Плевен.

Обиколка за служение по света на президент Ръсел М. Нелсън през 2018 г.

През 2018 г. обиколката за служение по света на президент Ръсел М. Нелсън и старейшина Джефри Р. Холанд продължи 11 дни и включваше 8 града в Европа, Африка и Азия. Тя бе осъществена от 11 до 23 април 2018 г. По-долу е дадена обобщена информация за събитията във всеки град.

Честване на 176-тата годишнина на Обществото за взаимопомощ

На 17 март 2018 г. сестрите от клон София на Църквата на Исус Христос на светиите от последните дни (мормони) се събраха, за да отпразнуват 176-годишнината от създаването на Обществото за взаимопомощ.