Съобщения за медиите

Съвет от президента на Църквата към хората на хилядолетието, живеещи в един забързан свят

Президент Нелсън и съпругата му, Уенди, говорят по време на вечер край огнището в Лас Вегас

Мормоните направиха дарение на кризисен център за деца във Варна

Църквата на Исус Христос на светиите от последните дни (мормони) дари 20 легла с матраци, 20 гардероба, 8 скрина, 3 бойлера, диван и щори на кризисния център за деца на  Фондация „SOS-семейства в риск” - Варна.

Църквата дари кухненско оборудване на пловдивския дом „Св. Василий Велики“

Църквата на Исус Христос на светиите от последните дни (мормони) дари 6 професионални фурни и котлон на Дом за възрастни хора „Св. Василий Велики“ – Пловдив.

Ръсел М. Нелсън е новият президент на Църквата

Ръсел М. Нелсън е новият президент на Църквата на Исус Христос на светиите от последните дни. Това бе обявено днес, 16 януари 2018 г., в Солт Лейк Сити, Юта.

Специална покана за вторник, 16 януари

Членовете на Църквата на Исус Христос на светиите от последните дни по целия свят са поканени да участват в едно послание на живо от президент Ръсел М. Нелсън във вторник, 16 януари 2018 г. в 18:00 ч. българско време. Това послание ще се излъчи по сателитната система, по Интернет и по каналите на социалните медии на 29 езика. След посланието на президент Нелсън ще има прес конференция, която започва в 19:00 ч. българско време.

Представители на Църквата участват в конференция  „Хармония в различията“ 2017

Църквата на Исус Христос на светиите от последните дни (мормони) взе участие в провеждащата се за четвърта поредна година научна конференция „Хармония в различията“ в Университета по библиотекознание и информационни технологии (УниБИТ).

Почина Президент Монсън  на 90 

Томас С. Монсън, президент на Църквата на Исус Христос на светиите от последните дни, почина днес на 90-годишна възраст .Президент Монсън, който служи като президент на Църквата от февруари 2008 г, оставя зад гърба си наследство от служба и добри дела.

В Коледното послание на Първото президентство бе отпразнувано Рождеството на Христос

Мормонските ръководители насърчават другите да обичат, да служат и да прощават

Мормоните дариха соларна система на Дома за слепи хора в Пирдоп

Църквата на Исус Христос на светиите от последните дни (мормони) дари соларна система за топла вода, включваща колектори и бойлери, на „Дом за възрастни хора със сетивни нарушения", гр. Пирдоп.

Църквата направи дарение на център за социална рехабилитация

Църквата на Исус Христос на светиите от последните дни (мормони) дари лампа БИОПТРОН за светлинна терапия, 11 отоплителни уреда, телевизор и прахосмукачка на Център за социална рехабилитация и интеграция – с. Щръклево, Русе, към Сдружение „Център Динамика".